Vaatepuun verkkosivut eri kokoisilla näytöillä

Vaatelainaamo Vaatepuu Oy

Minimalistinen verkkosivusto ja tuotekatalogi

Vaatelainaamo Vaatepuu on kovaa vauhtia kasvava startup-yritys joka tarjoaa kaupunkilaisille mahdollisuuden ekologisempaan elämäntapaan jaetun vaatekaapin myötä.

Vaatepuun vanhat verkkosivut eivät vastanneet teknisiltä ominaisuuksiltaan kasvavan yrityksen tarpeita. Sivuja ei ollut optimoitu mobiilikäyttöön, eikä sosiaalisen median kanavia ollut integroitu sivustolle.

Vaatepuulle toteutettiin minimalistiset verkkosivut joihin yhdistettiin blogi ja tuotekuvasto. Suunnittelussa otettiin huomioon myös yrityksen laajenemistavoitteet ja tulevaisuuden suunnitelmat.

Verkkosivustoprojektin tavoitteet

  • Verkkosivuston totetuttaminen ammattimaiselle alustalle uuteen palvelinympäristöön
  • Erillään olevan blogin yhdistäminen sivustoon
  • Tuotekatalogin toteuttaminen siten että tulevaisuudessa siihen voi tarvittaessa liittää verkkokaupan
  • Sivuston toteuttaminen valmiin visuaalisen suunnitelman mukaisesti
  • Useiden sosiaalisen median kanavien linkittäminen sivustolle
  • Uutiskirjeen tilaaminen  sivuston kautta

Projektin strategia

Graafikko Sanna Lehden visuaalisen suunnitelman pohjalta toteutettiin WordPress-alustalle verkkosivut joiden yhteyteen rakennettiin tuotekatalogi Woocommercen avulla. Sivuston sisältö kehittyi ja laajeni projektin aikana sen verran että visuaalista ilmettä muokattiin matkan varrella sisällön tarpeisiin paremmin soveltuvaksi.

Uutiskirjeen tilaamista varten tehtiin näkyvät Call to action -osiot.

Sosiaalisen median kanavat ja aiemmin erillään ollut blogi integroitiin näkyvästi sivustolle.

Asiakas perehdytettiin julkaisualustan käyttöön, sivujen muokkaamiseen ja artikkelien sekä tuotteiden luomiseen (kategoriat, avainsanat jne.) ja opastettiin käyttäjä- ja hakukoneystävällisen sisällön tuottamiseen.

Toimitettavat: sivuston toteutus visuaalisen suunnitelman pohjalta, katalogin suunnittelu ja toteutus, sivuston testaus ja optimointi, perehdytys
Kiitokset: visuaalinen suunnitelma Sanna Lehti

Tyylikkäät & toimivat verkkosivustot

Verkkosivustoprojekti muotoutuu aina sinun tarpeidesi mukaan. Hintaan vaikuttavat mm. sivuston laajuus ja tarvittavat toiminnallisuudet.