Tietosuojaseloste

Kuka tietojasi käsittelee?

Yritys
Grisaille Tmi
Kuusitie 4 A 33
00270 Helsinki

Yhteyshenkilö
Kanerva Kangasluoma
+358 40 584 3308
kanerva@grisaille.fi

Verkkosivustomme osoite on: https://www.grisaille.fi

Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi

Keräämme henkilötietoja asiakassuhteen hoitamista varten. Henkilötietojen käsittelyn perusteena on rekisterinpitäjän oikeutettu etu.

Keiden tietoja käsittelemme?

  • Asiakkaamme
  • Potentiaaliset asiakkaamme
  • Sivustomme käyttäjät

Tiedot joita käsittelemme

Käsittelemme vain sellaisia tietoja, joita itse toimitat meille esimerkiksi lomakkeiden kautta tai sivustovierailun yhteydessä. Näitä tietoja ovat esimerkiksi:

  • Nimi
  • Puhelinnumero
  • Sähköpostiosoite
  • IP-osoite
  • Muut lomakkeilla annetut tiedot

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja peruste

Rekisteröidyt: Yhteyshenkilöt
Käsittelyn tarkoitus: Asiakaspalvelu sekä asiakkuuksien hoitaminen ja analysointi, liiketoiminnan kehittäminen ja suunnitteleminen, asiakasviestintä ja markkinointi
Käsittelyperuste: Rekisterinpitäjän oikeutettu etu

Rekisteröidyt: Potentiaaliset asiakkaat ja verkkosivuston käyttäjät
Käsittelyn tarkoitus: Liiketoiminnan kehittäminen ja analysointi sekä markkinointi
Käsittelyperuste: Rekisterinpitäjän oikeutettu etu

Evästeet

Käytämme verkkosivustollamme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Evästeet ovat pieniä, selaimen pyynnöstä käyttäjän tietokoneelle lähetettäviä ja siellä säilytettäviä tekstitiedostoja. Voit halutessasi poistaa evästeet käytöstä verkkoselaimesi asetuksista. Evästeiden poistaminen voi kuitenkin vaikuttaa sivuston toimintaan. Jotkin evästeet ovat sivustomme teknisen toiminnan ja käytön vuoksi välttämättömiä, eivätkä ne kerää käyttäjästä tietoja.

Analytiikka

Verkkosivustolla käytetään Google Analytics -palvelua, jonka avulla seurataan mm. sitä, miten käyttäjät käyttävät verkkosivujamme (esim. eniten vieraillut sivut). Evästeiden keräämiä tietoja käytetään parantamaan sivujemme toimivuutta ja kehittämään sivuston sisältöä vastaamaan paremmin käyttäjien tarpeeseen.

Lisätietoja Googlen yksityisyyskäytännöistä saat seuraavilta sivuilta:
Miten Google käyttää tietojasi yhteistyökumppaneiden sivustoilla ja sovelluksissa
Miten Google Analytics suojaa kävijältä kerätyt tiedot

Voit halutessasi estää tietojen keräämisen selaimeen asennettavan lisäosan avulla.

Evästeitä ei käytetä henkilöllisyyden tunnistamiseen, ja sivuston käyttöä kuvaavat tiedot ovat sivuston verkkovastaavan hallinnassa.

Kuka muu käsittelee tietojasi?

  • Domainhotelli.fi (webhotelli ja sähköposti)
  • WP Ninjas, LLC (lomakkeet)
  • Google Analytics (tilastointi)
  • Dropbox, Google Drive (tallennusympäristöt)

Kuinka kauan säilytämme tietojasi

Henkilötietoja säilytämme ja käsittelemme pääsääntöisesti niin kauan kuin se asiakassuhteen hoitamisen kannalta on tarpeen. Kirjanpitoaineistossa (vain laskutustiedot) säilytämme tietojasi lain määräämän seitsemän vuoden ajan.

Oikeutesi

  • Tarkastusoikeus
  • Vastustamisoikeus
  • Suoramarkkinointikielto
  • Poisto-oikeus
  • Valitusoikeus

Minne lähetämme tietosi

Käyttämämme palveluntarjoajat saattavat siirtää tietoja EU- / ETA-alueen ulkopuolelle. Olemme varmistaneet, että kaikki EU- / ETA-alueen ulkopuolisiin maihin henkilötietoja siirtävät tahot noudattavat tietosuojalainsäädäntöä.

Google Analytics -evästeiden keräämät tiedot siirretään ja tallennetaan Googlen palvelimille, joista osa saattaa sijaita EU:n ulkopuolella. Niihin sovelletaan paikallista tietosuojalainsäädäntöä.

Yhteystiedot

Tietosuoja-asioita koskevat tiedustelut voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen kanerva@grisaille.fi