Kruunu-Fysioterapia Oy

Verkkosivuston ilmeen raikastus hyvinvointialan yritykselle

Kruunu-Fysioterapia Oy  toimii Helsingin Kruununhaassa ja tarjoaa monipuolisia kuntoutuspalveluja kuten faskiamanipulaatiota ja hoitoa asentohuimaukseen. Yritys on perustettu vuonna 1980 ja sillä on vakiintunut asiakaskunta. Varsinaista tarvetta markkinointiin ei oikeastaan ollut. Yrityksen verkkosivusto oli vuodelta 2006 ja sen ilme oli jo hieman ajastaan jäänyt. Sivustoa ei myöskään ollut mobiilioptimoitu eikä sen sisällön päivittäminen onnistunut omin voimin.

Sivustouudistuksen tavoitteet

  • Staattisen sivuston siirtäminen WordPress-alustalle
  • Logon suunnittelu
  • Visuaalisen ilmeen raikastaminen
  • Sisältöjen saattaminen ajan tasalle

Projektin strategia

Sivusto päätettiin toteuttaa WordPress-alustalle jotta päivittäminen olisi jatkossa helpompaa. Sivusto haluttiin pitää selkeänä ja yksinkertaisena, eikä tekstisisällön määrää haluttu lisätä.

Uusia valokuvia tarvittiin henkilökunnasta ja hoitotilanteista. Kuvituskuvat hankittiin kuvapankeista. Samalla yritykselle suunniteltiin logo, koska sellaista ei ennestään ollut. Tunnusvärinä haluttiin käyttää samaa sinistä jota oli käytetty vanhoilla verkkosivuilla. Muutoinkin värimaailma haluttiin pitää puhtaana ja raikkaana.

Toimitettavat: sivuston toteutus visuaalisen suunnitelman pohjalta, sivuston testaus ja optimointi, perehdytys

Tyylikkäät & toimivat verkkosivustot

Verkkosivustoprojekti muotoutuu aina sinun tarpeidesi mukaan. Hintaan vaikuttavat mm. sivuston laajuus ja tarvittavat toiminnallisuudet.