Minimalistinen sivusto ja tuotekatalogi Vaatepuulle

Pyydä tarjousLue lisää

Case study - Vaatelainaamo Vaatepuu

Vaatepuun responsiiviset verkkosivut kaikilla laitteilla esitettynä

Asiakas: Vaatepuu Oy

Ajankohta: 3/2018

Toimiala: Vuokraus ja leasing

Toimitettavat: sivuston toteutus visuaalisen suunnitelman pohjalta, katalogin suunnittelu ja toteutus, sivuston testaus ja optimointi, perehdytys

Kiitokset: visuaalinen suunnitelma Sanna Lehti (Graphic, textile & web design)

Verkkosivun osoite: https://vaatepuu.fi/

Vaatepuun responsiiviset verkkosivut kannettavan tietokoneen näytöllä esitettynä

Projektin taustat

Vaatelainaamo Vaatepuu on kovaa vauhtia kasvava startup-yritys joka tarjoaa kaupunkilaisille mahdollisuuden ekologisempaan elämäntapaan jaetun vaatekaapin myötä.

Vaatepuun vanhat verkkosivut eivät vastanneet teknisiltä ominaisuuksiltaan kasvavan yrityksen tarpeita. Sivuja ei ollut optimoitu mobiilikäyttöön, eikä sosiaalisen median kanavia ollut integroitu sivustolle.

Vaatepuulle toteutettiin minimalistiset verkkosivut joihin yhdistettiin blogi ja tuotekuvasto. Suunnittelussa otettiin huomioon myös yrityksen laajenemistavoitteet ja tulevaisuuden suunnitelmat.

Projektin strategia

Graafikko Sanna Lehden visuaalisen suunnitelman pohjalta toteutettiin WordPress-alustalle verkkosivut joiden yhteyteen rakennettiin tuotekatalogi Woocommercen avulla. Sivuston sisältö kehittyi ja laajeni projektin aikana sen verran että visuaalista ilmettä muokattiin matkan varrella sisällön tarpeisiin paremmin soveltuvaksi.

Uutiskirjeen tilaamista varten tehtiin näkyvät Call to action -osiot.

Sosiaalisen median kanavat ja aiemmin erillään ollut blogi integroitiin näkyvästi sivustolle.

Asiakas perehdytettiin julkaisualustan käyttöön, sivujen muokkaamiseen ja artikkelien sekä tuotteiden luomiseen (kategoriat, avainsanat jne.) ja opastettiin käyttäjä- ja hakukoneystävällisen sisällön tuottamiseen.

Lähetä meille postia

Pyydä tarjousta tai kysy mieltäsi askarruttavasta asiasta verkkosivujen suunnittelussa. Vastaamme mielellämme!